Binnenkort binnen bij Burbri!

Vooruitblik naar maart!

Afgelopen januari zijn wij weer een aantal dagen op pad geweest om de mooiste items te scoren. We hebben prachtige deuren, luiken en hekwerken ingekocht. Inmiddels zijn er dus wéér twee containers onderweg vol met mooie bouwmaterialen! Op de foto's kunt u alvast zien wat wij onder meer gekocht hebben, wij kunnen niet wachten tot de containers binnen zijn!

Wat kun je zoal verwachten?

- Mooie louvre luiken zowel klein als groot
- Loftdeuren in verschillende maten en kleuren
- Prachtige hekwerken (smeedijzer)
- Antieke sets deuren prachtig bewerkt

Verwacht?
De container wordt begin maart verwacht. Dit betekent dat de bouwmaterialen halverwege in maart zijn te bewonderen bij ons in de showroom! Wees er snel bij want uit ervaring gaan de pareltjes als eerste weg..!


Tot dan !

 

Zaterdaghulp gezocht in Aalsmeer.

Hey jij daar :)

Wij zoeken voor de zaterdag wat extra handjes om ons te helpen wanneer het druk is. Ben jij diegene, of ken jij iemand denk aan broertje of zoon bijvoorbeeld? Neem dan gerust contact met ons op per telefoon of email. 

Wie zoeken wij?

*Een hulp van ongeveer 16-18jr
*Een hulp met spierballen
*Een hulp die gezellig is

Tijden: 10.00-17-00 uur. Locatie: Aalsmeer.

Lijkt het jou leuk om ons op de zaterdag te komen versterken, neem dan even contact met ons op per email of telefoon. 
 

Hij is binnen! Januari 2019

Vol verwachting hebben we weer lang moeten wachten op de container vanuit Sri-Lanka. Ditmaal hebben wij weer prachtige winkelvitrines en toonbanken weten te kopen. Inmiddels staan alle vitrines en toonbanken alweer prachtig opgesteld en klaar om te bewonderen bij ons in de showroom!